Sunday, August 30, 2009

Presun blogu na novú adresu...

Ako sa vraví, zmena je život. A v živote tohoto blogu nadišiel čas, aby sa presunul na novú adresu. Táto adresa má za sebou takmer 2 roky. Za ten čas sa tu nazbieralo viac ako 80 príspevkov z rozličných oblastí koučingu, tréningov, školení, manažérskeho riadenia, prezentačných zručností a mnoho iného. Keď som pred 2 rokmi tento blog zakladal ani mi nenapadlo, že tu bude tak dlho. Pôvodne to ani nebol blog v tom slova zmysle, ako ho definuje súčasná blogosféra. Proste to bolo miesto, kde som mal priestor na písanie o tom, čomu som sa venoval. Koučingu, tréningu a konzultáciám z oblasti riadenia ľudských zdrojov. Po nejakom čase mi prišlo, že je potrebné sa posunúť ďalej. Obsahovo ani nie, ale skôr z hľadiska dizajnu a určitej užívateľskej prívetivosti. Platforma Blogger má jednu nespornú výhodu a to že je zadarmo, avšak časom výhoda tejto skutočnosti sa akosi začne strácať. A pretom som sa rozhodol, že celý blog bude ďalej fungovať aj na novej adrese, aj na novej platforme. Pevne verím, že to bude dobré rozhodnutie, ale to nakoniec posúdite vy, milí čitatelia:)
Musím sa priznať, že v záplave pracovných povinností som občas teno blog zanedbával, to sa však zmení, dúfam:), aby tí z vás, ktorí si tu nachádzali informácie pre svoju prácu ,si ich tu nachádzali i naďalej. A to v ešte lepšej kvalite a množstve ako doteraz.
Tak ako doteraz, tak i naďaľej sa budem tešiť na vaše reakcie, otázky a pripomienky. Nové príspevky (a samozrejme všetky staré) od 31.8.2008 nádejte na tejto adrese: KOUCINGBLOG.



No comments: